Helgen

God kväll och förlåt för dålig uppdatering.
Har inte gjort nått särskilt idag. Skulle till Maria i Lund men min lärare tog mitt busskort och hade inga pengar så kunde inte åka nånstans. Så riktig slapp dag har det varit.
I fredes var jag på Sandras fest. Ingen vidare. Allt folk var helt tråkiga och massa bråk hände i slutet.
I lördes däremot var ändå kul:) Jag, Kajsa, Maria och Sally firade vår ett års dag. Vi hade alltså känt varandra i ett år. Nu har vi känt varandra i ett år och två dagar. Haha, fast inte jag och Sally för vi har känt varandra i 15 år. Men vi träffades iaf på en fest som då var på en fredag förra året (den 29 maj). Samma dag som min pappa fyller år. Det var inte så att vi höll koll på när vi träffades för första gången men jag hade då en annan blogg som jag kolla igenom och där hade jag skrivit om den festen och vilka nya vänner jag hade fått:P Ändå bra att jag gjorde det för vi hade faktiskt mkt skoj i lördes med god mat och tårta. På kvällen drack vi vin och myste och snackade om allt. Synd bara att Sally inte kunde stanna så länge.

Kan dock inte lägga in bilder för har fortfarande inte hämtat min usb sladd men lägger in så fort jag hämtat den.

Jag minns dessa dagar i kobjer förra sommaren..

och denna mördarvagnen som slängde av Maria :P



Vi har många fina minnen tillsammans ♥


Jag har..

Haaj!
Igår var jag och Hanna i Lödde. Träffade lite folk och sånt som vanligt. Samma som i torsdes fast då var vi i Malmö. Ändå kul:) Tur att man har Hanna som får vara ute så sent på vardagarna även fast hon har skola. Jag fryser alltid så jäv*a mycket så Hanna får alltid höra mitt gnäll om det, haha.

Idag blir det födelsedagsfest hos Sandra som fyllde 17 igår:) Hoppas det blir kul.

Ni får ha en fin fredag!


VACKRASTE LÅTEN ♥




KRAMBANAN


my day

Idag har det varit en lång dag! Eller haha egentligen inte. Skulle följa med Maria hem till en kille och överraska honom men kände att jag verkligen inte hade tid eller ork för det idag. Så ist tog jag det lungt. Jag solade solarium i 23 minuter ungefär. Skulle träffa mamma senare för hon ville snacka men det sket sig. Hon kom iaf och lämnade grejer. Jag och Ina bestämmde oss för att gå på bio och se flickan från ovan, tror jag den heter? Verkar ändå bra. Men Ina bråkade med sin mamma så det sket sig också.  Så nu sitter jag här. Tänkte käka lite K special "fullkorn" och se sex and the city:)


sex and the city + K special


Se så uttråkad jag e så gjorde två st bilder:D

Imorgon väntar en lång dag med massa grejer som måste göras, suck:(

Ni får ha det så jätte bra så hörs vi imorgon!


ps. har glömt min usb kabel hos mamma så kan inte lägga in bilder just nu. Men får se till att hämta den snart:)


24 maj 2010

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Har hänt massa skit igår så orkade inte blogga. Vill tacka Hanna för att hon fanns där för mig. Har iaf flyttat hem till pappa nu. Tog alla mina saker från mamma och stack.
Igår kväll stack jag och Hanna till Lundakarnevalen. Sista dagen ju så var tvungen:p Kom hem runt halv två. Hoppade av skolan idag så df kan jag vara ute senare på vardagarna nu:)
Ska snart in till Lund för att möta Maria sen sticker vi till Center Syd.
Ni får ha det bra!

Bild i repris

KÄÄÄÄRLEEEEEEEK TILL MAAAAX!


23 maj 2010

tjoo!
Igår kväll stack jag och Hanna hem rätt tidigt. Eller 20 i två. Men egentligen skulle vi ta bussen som gick 20 i ett men den kom aldrig;o  Vi gick runt lite, träffa några kompisar, ja lite som i fredes. Fast tyckte dock det var roligare i fredes men det tyckte inte Hanna. Men jaja.. vi sov iaf hemma hos mig. Hanna sover fortfarande som en liten unge. Haha, jag har hunnit städa, duscha och äta frukost. Undra när hon ska vakna?:p

Hittar inte min sladd som man lägger in bilder med, och orkar inte leta efter den mer just nu så ni får en bild på mig och Hanna sen i torsdes:)



22 maj 2010

Det blev en lång natt igår. Var ju som sagt på lundakarnevalen och var inte hemma fråns tre. Vad vi gjorde där vettefan. Haha nej men vi gick runt. Blev insläppta gratis på karnevalen för att Johannas ex var sån vakt där. Sen stack jag och Hanna och käka och skulle träffa en kille. Han sa att han slutade halv ett men det gjorde han tydligen inte. Han slutade fyra så jag och Hanna råka somna i ett trapphus sen ringde hennes mamma och sa att hon skulle hämta oss och massa skit:p Haha jaa en lagom trevlig kväll.



Johanna och Kajsa hemma hos mig innan karnevalen.


Sally och Hanna!


Jag och Maria!


Hanna och Maria och jag som skrattar i bakrunden.


Maria!


Sally och Hanna!


Sally! ojoj busted, you smoke;)


Kajsa och Maria!


dagens låt

ååh jag orkar inte jobba. Är för trött så skiter i det;o jaja, mamma kommer döda mig men det skiter jag i.

Dagens låt




21 maj 2010

Godmorgon godmorgon!
Redo för en ny dag? Det är dock inte jag. Men det är ju trots allt fredag så det ska nog funka. Ikväll blir det lundakarnevalen. Ska förkröka hemma hos mig med några vänner. Skojskoj.
Har inte så mycket mer att säga just nu. Vi får höras senare helt enkelt.


Jag försökte faktiskt va seriös


nattblogg

Hanna stack hem för en stund sen. Eller typ vid halv ett:p Har inte hunnit blogga idag för direkt efter Ica stack jag och Hanna in till malmö och köpte lite grejer. Hon köpte löshår och läppglans och jag köpte lösögonfransar, mascara och brun kajal till ögonbrynen:D Inte så mycket men aaaaa..
Vet egentligen inte vad jag gör uppe nu. Ska upp halv sju imorgonbitti för att duscha och sen sticka till jobb. Får väl göra mig redo för sängen nu då.
Ni får ha en trevlig natt, haha;)






Jag tror jag dör


HAHAHAHA

mee

Hittade en bild på mig från Kajsas fest förra fredan. Eller rättare sagt jag tog den från Kajsa på facebook hehe^^


så jävla blek jag ser ut på alla bilder, måste fan snart sola solarium;o


19 maj 2010

Kom hem från skolan för en stund sen. Idag blir det träning och sen vettifan. Vi får väl se vad som händer.

Slänger in en bild på mig som liten. Allt var så lätt på den tiden. Man lekte alltid och struntade i hur man såg ut. Man brydde sig inte om allt som man bryr sig om nu. Föräldrarna var ens allt då, som tog hand om en och som gjorde allt åt en. Man slapp tänka på skolan och allt annat skit som man nu måste tänka på. 
Saknar den tiden riktigt mycket. :/



Bror och jag


sommar

Godkväll;D
Gymmade med Ina innan idag as usual. Så har precis duschat. Nu börjar verkligen sommaren närma sig. Riktigt varmt har det varit idag. Hoppas det håller sig nu bara. På fredag är det bara tre veckor kvar till sommarlovet. HAPPY:D Fy vad jag längtar. Hoppas denna sommaren blir bäst. Förra söndan fick jag ju reda på att jag har fått sommarjobb. Så det blir ju ingen "fattig" sommar om man säger så.



Jag och Ina idag. Sol i ansiktet, hihi^^


färga hår

Jag sa ju att jag skulle färga Hannas hår på torsdag men gjorde det idag ist. Så dagen har bara gått ut på att färga hår. Jag färgade Hannas hår fyra gånger. Snacka om att hennes hår är slitet nu. Felet var att första gången hade vi i en sån dålig hårfärg som jag aldrig prövat innan. Så hennes hår blev oranget. Jag fick den hårfärgen av Ina. Big mistake. Sedan färgade vi med en slingblond och två ultrablont men det är fortfarande oranget på topparna, så nu ska hennes mamma hjälpa henne och om det fortfarande blir oranget ska hon till frisören. Men vi ses iaf på torsdag. Drar förmodligen in till malmö då:)





godmorgon

Godmorgon!
eller kanske god förmiddag eller vad man nu säger:)
Har studiedag idag, så för mig så e det morgon nu iaf.
Idag kommer Hanna från höör hit. Riktigt längesen jag träffade henne. Så vi får se vad vi hittar på. Ska iaf färg hennes hår blont på torsdag. Hon har viljat bli blond jätte länge men har aldrig vågat men nu när jag gör det så vågar hon:D
Bloggar mer senare. Ha en härlig måndag på er!

Maj 16, 2010

Hejsan alla kära:)
Har inte haft någon tillgång till dator nu dessa två dagar jag inte bloggat. Men nu e jag igång igen. Jag har somsagt haft lokalfest med Sally som tyvärr inte slutade nån vidare. Polisen kom, och några killar hamna på sjukhus. Värsta slagsmålet för såna som inte var bjudna ville komma in. Så festen slutade vid 11 tiden när den egentligen skulle sluta vid tre. Inte lyckat men vad fan ska man göra ;s
Igår bjöd jag, Mille och Sally några killar hem till mig. Dem stannade dock bara en lite stund för det hade hänt nåt bråk med deras kompisar nån annanstans, jag vettifan. Så ja.. denna helgen har inte varit den bästa om man säger så.
Men här kommer lite bilder på helgen.


Jag innan festen i fredes.


Sally innan festen. (vi fixade oss i lokalen:p)


Jag och Kajsa i fredes. Haha jag ser helt borta ut men hade faktiskt inte ens börjat dricka där.


Blev bara en bild på själva festen för hade glömt att sätta på blixten, så alla andra bilder blev helt fucked up.


jag och sally igår.


Elias och jag.


Haha, vafan lär vi småungar för nåt ? (a


Sally och Mille. Dem kände sig lite nere när killarna hade stuckit. ;d


:D


Sista bilden på våra kladdkakor som vi hade bakat till fredan. Vi hade även gjort en tårta som jag tyvärr glömde fota.


trött på bloggen!

Fölåt för dålig uppdatering den sista tiden, men har haft annat att tänka på. Börjar bli lite trött på bloggen känner jag. Men det kanske ändras sen, vem vet? Tror att jag och Sally ska skaffa en blogg sen, blir kanske roligare om man e två som bloggar tillsammans. Men vi får väl se.
Har iaf köpt massa läsk och chips och sånt till imorgon. För då blir det ju lokalfest. Egentligen e det Sallys fest men jag hjälper henne med typ allt. Ska snart hem till pappa och bränna skivan som vi ska ha imorgon. Ni får ha det bra, byeeeeee;d




tjoo

Har varit hemma idag. Haft skit ont i halsen och blivit förkyld. Fuck det, på torsdag har vi ju lov så hoppas det är bättre då. Har iaf letat låtar hela morgonen till Sallys fest. Har hittat typ 40 st nu, men måse leta mer. Inga förslag på bra låtar eller???? Nä måste leta vidare nu, ha det gutt;)


När jag precis blivit brunett i somras.


jag och min systers dotter

Har precis käkat falafel. Han säljaren började snacka jätte mycket med mig och så fick gratis cola av han också, haha. 
Nu sitter jag och väntar på att Ina ska komma hem från skolan, så vi kan dra och gymma.

Hittade bilder på mig och min systers dotter när jag var 10 år gammal


Jag är hon till höger för er som inte vet:p


Många säger att vi ser ut som systrar.
Tycker ni att vi var lika?


musik ?

Godmorgon!
Sitter och lyssnar på disco musik. Har lovat Sally att bränna ner musik på en skiva till hennes fest. Några förslag på bra låtar?
Ska till skolan snart så måste börja fixa mig lite nu.





see ya


blö

Ina stack hem för en stund sen. Hon åt på Viking, dock åt jag inget för hade inga pengar. Hade ingen lust att äta heller. Vill inte äta mer skräpmat, för har gått upp 4 kg sen i somras. Kanske behövdes men käns inte bra. Jag har bara ätit massa skit den senaste tiden så det får vara slut på det nu. Det är ju inte bra för hälsan heller?!
Nu ska jag och pappa äta kvällsmat så vi får höras imorgon.

Sovgott allihopa


Bara massa klydd

Kan ju inte säga att det gick så bra hemma hos Sally när vi skulle bestämma vem vi skulle bjuda. Hon ville bjuda övermycket folk men så jävla stor e inte lokalen. Sen ville hon bara bjuda randoms. Så det slutade med att vi började bråka och jag sa att jag inte ville komma. Men nu har det väl löst sig lite, men dock inte allt för hon har börjat klydda nu igen. Hon vill att vi ska strycka vissa på listan som vi redan bjudit och lägga till såna andra randoms:s ååh.. jag pallar inte mer. Men vi ska snacka mer om det på onsdag så vi får väl se hur det löser sig.
Nu sitter jag här med Ina iaf och vi ska snart gå och äta på restaurang.
Ni får ha en trevlig söndagskväll! Kramis.



Jag och Ina just nu. Mitt ansikte ville dock inte vara med på bild.


Godmorgon

Nu har jag fixat mig och ska snart dra till Sally. Vi ska bjuda folk till hennes fest på fredag.
Ni får ha en fin fin dag!


lördagsmys

Jag och Ina stack till Sally och hade chillkrök med lite folk. Fast Ina ville inte vara där längre så vi drog hem till mig. Nu sitter vi här och lyssnar på musik och tar det lungt. Men det behövs ju också ibland.




Godnatt


festat

Dålig uppdateing jag vet.  Har festat hela natten och kom hem för en timme sen ungefär. Decka ju hos Kajsa. Faktiskt riktigt trevlig även fast slutet blev helt fucked up. Alla tjejer ville ta livet av sig för att jag tog upp en liten grej som blev väldigt stor, eller fan vet jag. Har knappt minne av det. Det slutade iaf med att jag börja gråta för jag trodde att jag hade förstört hela festen, men allt löste sig till slut. Men annars hade vi ändå väldigt kul allihopa.


När vi kom in med tårtan till Kajsa.


Några killar i soffan.


Hampus och Johan.


Sally!

Tyvärr hade jag ingen bild på mig.


Ha en trevlig lördag!


Cherry Garcia

Nu har jag jobbat klart. Kom hem för en sund sen. Fick som vanligt en Ben&Jerry's. Testade en ny som jag aldrig smakat innan. Faktiskt riktigt god. Fast älskar min favorit chunky monkey:)
Nu väntar jag på att Sally ska komma till Lomma så vi kan fixa lite grejer innan vi drar till Kajsas fest.
Ja det var allt för mej, pusshej.


Denna godingen testade jag idag. Vilken är er favorit?

7:e maj 2010

Då börjar man om en halvtimme. Orkar inte idag men måste.. :/
Man har iaf nått att längta till. Kajsa ska ju ha fest ikväll:D Sen e det ju helg också. Vad ska ni hitta på i helgen?
Är helt tom i huvudet så vet inte vad jag ska skriva om.
Ni får ha en härlig fredag!


lalala... ?

Har inte haft tid för bloggen idag. Kom hem för en stund sen och har precis duschat. Har ju varit och shoppat hela dan, eller från fyra om jag ska vara exakt:p


Dagens köp.
Jeansjacka - cubus
Väska - accent (rea)
skinnshorts - new yorker
Solbrillor - guldfynd (tror jag det var)
sen en present till Kajsa som jag inte lagt upp här.


Vi hittade två fina jackor ? på gina. Dock hade vi inga pengar kvar att köpa dem.


Är hon fjortis eller är hon fjortis? ;o


När jag hade provat läppglans på H&M. Hur lyckas jag?

Det här blir nog det sista inlägget för ikväll så..
godnatt alla fina läsare


6:e maj 2010

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har precis fixat mig.
Senare idag sticker jag och shoppar lite igen. Köper ny present till Kajsa bland annat:) Hon fyller ju år idag.
Har väl inget mer att säga. Vi hörs senare.


Grattis Kajsa, 17 år idag:D


kramar


godnatt

Förlåt för dålig uppdatering. Men massa annat idag har kommit ivägen. Ingen bra ursäkt men va fan. xD
Somnade iaf när jag hade kommit hem från center syd innan idag. En halvtimme senare kom Ina och hon somnade också, så där låg vi och sov som två apor i två timmar. Hennes mamma ringde och väckte oss och undrade när hon skulle komma hem och äta. Efter maten stack vi till min syster och lämnade Selma. Sen badade jag, Mille och Ina i havet. Riktigt kalt asså. Gjorde ont som in i h*lvete i fötterna men efter ett tag hade man ingen känsel kvar över huvud taget. Hoppas man inte blir sjuk nu bara. Aa, inget jag rekommenderar iaf.
Fick 1000 kr av mamma innan idag:D Bara för att jag hittade mitt bankomatkort i söndes som jag varit av med nu ett tag. Ska nog slarva bort det oftare. Det lönar ju sig en anning:)

Hoppas ni haft en trevlig dag, så hörs vi imorgon.


shopping

Kom precis hem från Center Syd.

Hittade det här sen tog min pengar slut.


t-shirt från new yorker. Köpt till kajsa för hon fyller år imorgon. Men den satt så fint på mig så vet inte om jag behåller den själv, så får jag köpa nått nytt till Kajsa, men vi får se:) Tunica också från new yorker och tre trosor från Gina tricot.


Rea inne på Gina, 29 kr.


Tröjan på bilden, också 29 kr på Gina.

Sen köpte jag en present till Sally också men kan inte lägga in den här för hon läser ju min blogg. Får visa er den på fredag.


hello

Drar till skolan om en halvtimme ungefär. Efter skolan drar jag till center syd. Vet inte om jag bloggar nått emellan det, men det gör jag säkert:)
Ha en fin dag!


sorry för den urusla kvaliten.
vit vanligt linne - H&M
kofta - vila
scarfs - cubus
leggings - gina tricot

home again

Har precis duschat. Kom hem från gymmet för en stund sen. 
Hahah, min sommardialekt har börjat. Ina blev sjukt störd på det xD
Jag brukar ju alltid ha sån grov skånska egentligen men nu kan jag inte uttala r längre, haha. Helt cp asså, händer varje år innan sommarlovet börjar.


På gymmet för en stund sen.


Innan idag när jag hoppade studsmatta med Ina. 
Väldigt snygga strumpor:D




rösta:D

Är en av dem fem finalister som kan bli veckans blogg:D
Tack så mkt för du valde ut mig pling, vet dock inte vad du heter men tack så jätte mycket:)
Rösta på mig eller på nån av dem andra här:
http://ppliing.blogg.se/2010/may/finalisterna.html#comment
men helst på mig (a)


Ha en toppen dag!


måste gymma

Har precis kommit hem från skolan, eller inte precis. Har varit hos pappa en stund också, han bor ju precis brevid skolan.
Tänkte gymma idag. Har som mål att jag ska gymma minst två gånger i veckan, måste skärpa mig och hålla det nu. Ska ringa Ina och fråga om hon ska med men tror dock inte hon har kommit hem från skolan än. Hon är min lilla "gymkompis" om man säger så hehe.
Hörs senare!





4:e maj 2010

Godmorgon sötnosar!
Ska snart äta frukost och fixa mig lite. Senare går jag till skolan. Finns väll inte så mkt mer att säga.

Dagens outfit


Samma scarfs som igår - Gina tricot
Det gråa linnet - cubus
Det vita linnet med text vet jag faktiskt inte
Kofta - lindex
Jeans - www.nelly.com


Ha en bra dag!



mm maltesers

Nu ska jag äta maltesers och se män som hatar kvinnor som jag typ sett hundra miljoner gånger, men tröttnar aldrig. (:


Hur kan det komma säg att jag har pengar när jag redan slösat upp mitt studiebidrag;o hihi, så nu blir det shopping i veckan. Måste ju köpa present till Sally och Kajsa.


Såhär såg jag ut idag. Lite sent att lägga upp nu men bättre sent än aldrig. Dock ingen bra bild men ville nt fota i spegeln idag.
Svart scarfs - gina tricot
Linne - Cubus
Kofta - Jc
och mina älskade cheap monday jeans




Dagens låt




alla ska svara:D

Stack till skolan iaf. Min lärare ringde en halvtimme senare och bad mig komma för vi skulle göra en sån viktig sak idag. Som ursäkt sa jag att jag trodde det var studiedag, haha:p Där rök den studiedagen.
Men ne, vet faktiskt inte vad jag ska skriva om på bloggen. Det känns alltid som man skriver om samma sak, eller inte samma sak men ni fattar?
Ska iaf gå ut en lång promenad med Selma nu och sen får vi se vad som händer.


Alla måste svara:)

Vad vill ni se/läsa mer om på min blogg??


godmorgon

Godmorgon allesammans!
Börjar skolan om en kvart. Men vet inte om jag pallar. Långt att gå fan :/ Men vi får väll se. Bloggar senare idag. Kramiis!




gå in och kolla

Innan jag säger godnatt till alla söta så vill jag bara länka till en blogg. Millimina har precis gjort en. Hihi, eller jag har gjort den till henne. www.millimina.blogg.se gå in och kolla ♥


En bild som jag precis gjort.


natti natti


flum kväll:D

Hej igen!
Min syster och hennes dotter kom hit innan. Fast nu har min syster åkt hem fast Millimina stannade och ska sova här. När hon är här då e det full rulle. Hon är rastlös som in i helvete och kan inte sitta still. Nu ligger hon på mitt golv och gnäller som en hund, haha:)

Här kommer lite bilder på oss som vi tog för en stund sen


Mille leker med en boll


Jag busar lite med Selma


Vi lekte med djuren. Selma tycker faktiskt det är kul att leka med kaninen fast det inte ser ut som det:)


oj då.. så kan det gå när Mille häller upp mat.


Mille trilla i busken när vi lekte kurragömma med Selma:p


Haha, även 16-åringar kan leka ibland:D


Min gamla blogg!

Kommer ihåg denna bilden som jag hade på min gamla blogg när jag var brunett.

Dock var den mycket större men var tvungen att förminska den.
Ni kan se hur den ser ut som stor här www.idamusic.blogg.se 
Min gamla blogg som jag inte skrev nått i. Men i med att jag inte hade nån kamera så tyckte jag inte det var kul att blogga och nej det e inte kul att blogga utan någon kamera. Mobilen orkar man ju inte fota med hela tiden. Det blir ju bara dåliga bilder. 
Ja det var typ bara det jag ville säga. Ha en trevlig kväll.

?

Jag orkar inte gå hem till min pappa så när mamma kommer hem ber jag henne köra mig. Måste äta nått nu också för har inte ätit nått sen i morse.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt? Har ingen fantasi och det händer typ inget. Kan bara säga att jag hatar söndagar.


Slänger in två bilder på mig just nu.


Suddiga bilder men har ingen kamera för min pappa har blivit av med sladden man lägger in bilderna på datan med. Men ska tvinga han att köpa en ny kamera till mig så ni kan få se lite bättre bilder än det här. Blir ju roligare att fota då också:)


Ser så liten ut i kort hår. Men sägs det inte att man ska se äldre ut i kort hår?
På tal om hår. Jag brukar faktiskt inte ha löshår. Eller iaf inte i skolan. Orkar inte sätta i det varje morgon:p


R&B tröjan är köpt på melba.se men det var ett tag sen nu så vet inte om den finns kvar.
Riktigt små storlekar på alla kläder där inne också så egentligen ingen sida jag rekommenderar för er som e långa. Min tröja är i M men är endå för liten och jag brukar köpa xs. Men gillar märket det är df jag har den kvar. xD


Badat

Har precis badat. Kände att jag behövde vakna till lite. Måste fortsätta med städningen nu och sedan blir det hem till pappa som sagt.


Ofixad efter badet. Ingen härlig syn men that's the real.


Ha det bra nu, så hörst vi om en stund.


2:a maj 2010

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukust. Nu när jag kom in på rummet så märkte jag att jag hade glömt att stänga av plattången. Den har allså stått på hela natten så nu är det stora brännmärken på mitt golv. Fan asså, mamma kommer döda mig när hon kommer hem. Dagen började inte bra så hur ska den sluta då tror ni?
Idag ska jag iaf städa mitt rum först och främst. Senare ska jag hem till pappa och hämta min andra mobil för måste hjälpa Sally att bjuda folk till hennes fest nästa fredag. Det var väll mina planer som jag vet än så länge för idag. Vad ska ni själva göra idag?

Blir så glad av alla fina kommetarer ni ger mig. Kommenterar ni min blogg så kommenterar jag eran bara så ni vet. Keep reading!:)

sov gott!

Har nyss kommit hem från en snabb promenad. Kände att jag inte kunde vara inne längre. Det här blir det sista inlägget för ikväll. Ska lyssna lite på musik nu och sedan somna till en film.
Sov gott och dröm sött! :)



Jag just nu.

Boring

ååh, jag dör så tråkigt jag har.
Vad har jag gjort för något idag? typ gått runt i lägenheter, lyssnat på musik, sett på tråkig tv. Försökt övertala sally att komma till Lomma eller gå på tivolit. Men hon skulle tydligen sova. E det bara jag som inte är trött efter igår?;O Jaja det e väll bara till att stå ut med att alla är trötta idag, buhu:'(
Förlåt för dålig upptatering men finns typ inget att skriva om just nu.

Slänger in en bild på Haddy och Sally från igår


Haha, hon ser inte ut som att vara lite borta..   (min åsikt)


men kan även se så oskyldigt söt ut ibland också, :D


nä, nu blev det ju en bild för mkt, och det var inte från igår. Men det gör väll inget:)


tjo

Har inte gjort så mkt idag. Vill dra på tivolit i Lund men orkar inte. Har ont i nacken sen igår, och typ alla är helt trötta idag också. Det var en lång kväll/natt igår för väldigt många så jag kan förstå.

Men aa, jag har fixat bloggen lite. Inte så stor skillnad men lite.


Från det här..


Till det här.

(Helt dålig kvalite men var tvungen att förminska dem annars hade jag bara fått med halva).

Vad tycks? Var det finare så här eller så som innan?


utan dina andetag

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen. Har precis ätit scones.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väll se vad som händer.

Sitter just nu och lyssnar på denna sjukt bra låten


filmer

Hemma nu. Var inte iväg så länge men pallade inte. Alla bara yra runt och vi gjorde typ inget, men så kan det va ibland.

Här får ni i alla fall två filmer från kvällen


haha, va fan? vi e sjuka.


Senare på kvällen, innan jag stack hem.


Trevlig fortsatt valborg / godnatt ♥

RSS 2.0